Лионел Меси / - Фото: Твитер
05/12/2021 u 10:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Меси: Волио бих да некад непримијећено нестанем са терена

Аргентинац Лионел Меси седми пут у каријери освојио је Златну лопту

Меси је у интервјуу за "Франс Фудбал" казао да му прија награда, али да би некада желио да та популарност једноставно нестане.

- Срећан сам свиме што се дешава. Али, морам да признам да бих понекад волио да сам у могућности да непримијећено изађем са породицом и проведем вријеме са њима без да ме било ко препозна - изjавио jе Меси.

- Не жалим се, jер увијек jе лијепо добити комплимент или осмијех или да неко тражи слику. Навикао сам се на то и постало ми jе нормално. Друга сам особа када сам у кругу оних коjима вјеруjем, породице и приjатеља. Када сам са другима, онда сам помало стидљив - додао jе Аргентинац.

Немогуће jе избјећи на сваком кораку поређења са Кристиjаном Роналдом.

- Увијек желим да будем боља верзиjа себе, а не да гледам шта други раде. Постоjало jе надметање са Кристиjаном Роналдом док смо били у истоj лиги дуги низ година. Било jе сjаjно и помогло нам jе да порастемо кроз наше кариjере, али без директног гледања на овог другог. Само сам желио да даjем наjбоље од себе.

- Никада нисам рекао да сам наjбољи у историjи, нити покушао да мислим на таj начин. То што сам у разматрању за jедног од наjбољих jе довољно и нешто што никада нисам замишљао - подвукао jе Меси.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:58