Синиша Михајловић / - Фото: Твитер
18/09/2021 u 07:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Михајловић: Полупали смо пехар Лиге шампиона, онај на Маракани није оригинал

Легендарни српски фудбалер и садашњи тренер Болоње Синиша Михајловић открио је занимљиве детаље из своје каријере

У разговору за Јутјуб канал Црвене звезде Михајлвоић је причао о Барију 1991. године и о освајању титуле шампиона Европе са тим клубом.

- И сад се наjежим, а прошло 30 година, нема тих пара коjим може да се купе те емоциjе, нисмо били свјесни. Али, што jе више одмицало вријеме, све више смо схватали колико jе то било важно. д Сурчина до стадиона и са jедне и са друге стране, људи уз улицу у четири пет редова, скроз до стадиона, и на стадиону пуно, свуда. Онда смо тек схватили шта смо направили, колико jе то значило за народ - рекао jе Михаjловић, а онда говорио о пехару намијењеном осваjачу:

- Таj пехар коjи смо донијели jе био свуда. Jа сам га носио у Борово, Jуга га jе носио код себе. Он jе стаjао код Бине у колима, држао га jе у гепеку. Како дођемо у неки локал, узима пехар ставља на сто и после се пиjе. Дође Панчев, каже 'Даj ми пехар треба ми да носим на свадбу' и Бина му да, он га носио у Македониjу на свадбу. Таj пехар jе сав био излупан па су морали да направе нови. Онаj пехар на Маракани ниjе оригинал, да знате, направљен jе поново jер jе онаj стари био излупан скроз - открио jе Михаjловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:00