Milan Mijatović / -FOTO: FSCG
07/09/2024 u 20:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mijatović: Ne prijaju tri uzastopna poraza

Fudbalska reprezentacija Crne Gore danas se vratila sa Islanda, a bukvalno iz aviona igrači su otišli na trening
Iako je kod igrača bio vidljiv umor, prije svega od dugačkog puta, odradili su lagani trening relaksacije kako je ranije bilo i planirano. Nakon loše partije u Rejkjaviku i poraza od Islanda od 0:2 na startu Lige nacija, ostalo je pitanje koliko mogu u ovom ciklusu Lige nacija. Ovakvom partijom sigurno ne mogu puno, ali i dalje vlada optimizam da u mečevima koji slijede mogu popraviti sliku sa starta.
Golman sokola Milan Mijatović je uoči večerašnji treninga na brifingu sa novinarima rekao da je Crna Gora u Rejkjaviku mogla mnogo više od prikazanog.

-Kad izgubite utakmicu iz dva prekida sigurno da nije dobro i da svi imamo osjećaj da smo mogli mnogo više. Primili smo golove iz prekida, Mislim da u polju nisu bili bolji od nas, imali su incijativu, ali što se tiče šansi smatram da smo bili bolji. Ostaje žal, ali šta je tu je, idemo da se spremamo za Vels - rekao je Mijatović.

Dosta se u prethodnom peridou pričalo o prekidima,  a upravo su nakon tih situacija primljeni golovi.
-Vidjeli smo na analizi da su oni veoma jaki na prekidima. Pokušali smo da namjestimo postavku, ispostavilo se da nismo pogodili kako treba. Desila su se dva prekida i primili smo golove. Na nama je da to ispravimo i probamo da nametnemo našu igru protiv Velsa.
Da li je bilo stegnutosti na sinoćnjem meču?
-Nas prate ti pehovi sa povredama, fali nam pet-šest igrača, ovo je ekipa koja prvi put počinje zajedno. Malo nas je vremenska i razlika u temperaturi poremetila, trebalo je da dođemo do daha. Ali eto, da nije bilo tih prekida drugačija bi bila priča.
Računajući prijateljske utakmice crveni su vezali tri poraza.
-Ja prijateljske ne gledam tako, svaka je utakmica bitna za sebe. Nije lijepo kad vežemo tri poraza, to je alarm da se skupimo.
Već u ponedeljak Crna Gora u Nikšiću igra sa Velsom.
-To su ostrvske ekipe, imaju isti stil. Naše je da odgovorimo dobrom igrom i probamo da napravimo dobar rezultat. Igrali su kući, imali igrača više, pokušavali su, napadali. Prvi put igramo u Nikšiću, mislim da možemo da nametnemo naš ritam i budemo dominantni.
Očejuje se pun stadion?
-Nadam se da će se ispuniti stadion, napraviti dobar ambijent i da će nam pomoći da napravimo dobar rezultat - istakao je na kraju Milan Mijatović.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 01:05