Titograd kreće u nove izazove / Foto: DAN/Dejan Panić
19/08/2024 u 16:23 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milašević: Cilj je da osvojimo prvo mjesto

Naš prvak u futsalu, ekipa Titograda, počinje u srijedu novo poglavlje u Ligi šampiona

Izabranici Zorana Milaševića će u Skoplju igrati preliminarni fazu Lige šampiona i probati da kroz kroz tri meča osvoje prvo mjesto u grupi i odu u narednu fazu. Rivali Titograda biće domaćin Forca, irski šampion Blu Medžik iz Dablina i najbolja ekipa Andore Rendžers.

Ekspedicija crnogorskog prvaka put Skoplja kreće rano ujutro, popodne će imati trening, a već u srijedu ih čeka start i utakmica protiv Rendžersa (17:30 sati).

- Spremni smo za ovaj turnir, od kojeg očekujemo mnogo. Naš cilj je da osvojimo prvo mjesto i odemo u narednu fazu i sve osim toga bio bi neuspjeh. Rezultati koje smo postigli prošle godine nas obavezuju na to i ja sam svakako optimista uoči turnira. Napomenuo bih da u ekipi imamo osam novih igrača, svi su se uklopili odlično i jedva čekamo početak - rekao je za "Dan" Zoran Milašević.

image
-FOTO: KMF TITOGRAD

Kada je riječ o rivalima, strateg osmostrukog šampiona Crne Gore je rekao da vjeruje da će poslednji meč u grupi, duel sa domaćinom, odlučivati o prvom mjestu.

-Dosta je nepoznanica pred nama. Sa irski klubom smo već igrali, ali to je klub koji raste iz dana u dan i stasava u ozbiljan tim. Predstavnik Andore je nepoznanica, dok je Forca najozbiljniji protivnik i ekipa koja je jednom riječju reprezentacija Makednije u malom. Očekujem da će to poslednje kolo i susret sa njima odlučivati o prvom mjestu. U svakom slucaju, ja sam optimista i nadam se da se iz Skoplja možemo vratiti sa ostvarenim ciljem - istakao je Milašević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:39