Савовић напустио клупу Језера / - Дан
31/05/2021 u 18:49 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Милија Савовић више није тренер Језера

Савовић истиче да је направљен велики успјех, почев од прве сезоне када се након успјеха у Другој лиги ушло у елитни ранг, кроз „бараж”, до друге године кад је језеро направило огроман успјех

Након двије успјешно проведене сезоне у Језеру, Милија Савовић од данас више није кормилар плавског прволигаша. Савовић истиче да је направљен велики успјех, почев од прве сезоне када се након успјеха у Другој лиги ушло у елитни ранг, кроз „бараж”, до друге године кад је језеро направило огроман успјех.

– Оно што смо планирали то смо и остварили. Остали смо прволигаши без „баража”. Успјех је то свих нас заједно. Биле су ове двије сезоне пуне успјеха и сад идем задовољан у нове изазове. Како народ каже, кад си на врхунцу треба се растати. Остаће ми Плав и Језеро у лијепом сјећању – казао је Савовић.

Он је додао да слиједи заслужен одмор, а онда пут у нове изазове.

Ову вијест потврдио је и „алгфа и омега” Језера Ервин Тошић, истакавши да не постоји ниједан разлог да се раскине сарадња, изузев договора са Савовићем.

– Рекао је да успјешне двије године желиио да заокружи са остварњем зацртаног циља са Језером. Сарађивали смо одлично двије године. Ми смо све што смо се договорили максимално испоштовали и памтићемо га по успјешној сарадњи и одличим резултатима. И сигурно и он нас – казао је Тошић.

Тошић је додао да неће журити и да ће наредних дана кренути у проналажење правог решења за мјесто шефа струке, како би се наредно првенство дочекало на најбољи могући начин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. septembar 2021 00:32