Mladen Milinković / -FOTO: FSCG/FILIP FILIPOVIć
02/03/2024 u 15:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milinković: Potrebna nam je reakcija

Plavi u Nikšić putuju nakon dva vezana poraza

Fudbaleri Budućnosti ne znaju za pobjedu ovog proljeća. Remi protiv Dečića, pa potom porazi od Rudara i Jezera upalila su alarm u redovima crnogorskog šampiona. Mjesto lidera je prepušteno Tuzanima, a čelni ljudi kluba su nakon susreta sa Plavljanima razmatrali i o promjeni na klupi. Međutim, Milinković je dobio još jednu šansu, pa će sjutrašnji derbi sa Sutjeskom za njega biti ključni, a za cijelu ekipu prekretnica pred nastavak sezone.

-Pred nama je veoma značajna utakmica. Želimo da napravimo dobar rezultat, jer poslije tri prve utakmice nismo zadovoljni. Nije dobar momenat u kojem se nalazimo, a ni Sutjeska nije protivnik protiv kojeg možete da se vadite. Ipak, motiva ne smije da fali, želimo tri boda – poručio je strateg plavih Mladen Milinković uoči meča u Nikšiću i potom dodao:

- Potrebna nam reakcija, jer nam jednostavno svaki naredni neuspjeh otežava situaciju. Svjesni smo momenta u kojem se nalazimo, ali imamo kvalitet i iskustvo da se nosimo sa pritiskom -  istakao je Milinković.

Stručni štab Budućnosti neće moći da računa na kapitena Petra Grbića, koji ima kartone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:39