Mladen Milinković / -FOTO: DEJAN PANIć
28/02/2024 u 22:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milinković: Vrlo neprijatna situacija

Samo bod u tri meča, a dva smo igrali kod kuće - početak kakav ni u najcrnjim snovima nijesmo mogli da zamislimo – istakao je strateg plavih

Fudbaleri Budućnosti doživjeli su drugi uzastopni poraz u prvenstvu. Nakon debakla u Pljevljima, izabranici Mladena Milinkovića izgubili su večeras pod Goricom od Jezera sa 0:1, pa su prvo mjesto na tabeli prepustili Dečiću. Situacija u taboru šampiona Crne Gore sada je u najmanju ruku alarmanta, jer nakon tri odigrana kola imaju samo jedan osvojen bod.

-Kad Budućnost ne dobije dvije utakmice, to je već ozbiljna situacija, pogotovo što su te dvije utakmice uzastopne. Samo bod u tri meča, a dva smo igrali kod kuće - početak kakav ni u najcrnjim snovima nijesmo mogli da zamislimo. Vrlo neprijatna situacija, moramo dobro da razmislimo i što prije nađemo rješenje da se izvučemo iz ove situacije -  rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković poslije utakmice protiv Plavljana.

Milinković je potom dodao:

-Čestitam Jezeru na pobjedi, u neku ruku su je možda i zaslužili iako su jednu jedinu šansu pretvorili u pogodak, ali fudbal se igra za golove, a mi u prvom poluvremenu nijesmo iskoristili nekoliko izglednijih šansi. Da jesmo, sigurno bi meč išao drugim tokom istakao je strateg Podgoričana.

Plavi već u nedjelju gostuju na stadionu kraj Bistrice, gdje će protiv Sutjeske igrati najveći crnogorski derbi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:49