Vladan Milojević / EPA-EFE-FOTO: EPA/MATS TORBERGSEN
21/08/2024 u 09:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milojević: Daćemo sve od sebe u revanšu, uz navijače možemo dalje

Crvena zvezda je u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona doživjela poraz na sjeveru Evrope

Bolji od prvaka Srbije bio je Bodo Glimt, najbolja ekipa Norveške, koja je slavila sa 2:1. Nakon prvih 90 minuta ovog dvomeča jasno je da će crveno-belima biti izuzetno teško u revanšu, ali u taboru beogradskog tima vjeruju da uuz pomoć navijača mogu stići do grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja Evrope.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je nakon meča da vjeruje u svoju ekipu i da još uvijek ništa nije gotovo.

-Ja sam uvijek optimista. Gotovo je prvo poluvrijeme, kojim god se rezultatom završilo. Bodo jeste bliži prolasku, pobijedio je u prvom poluvremenu. Imamo 90 minuta pred našom publikom i osam dana da se pripremimo za utakmicu u Beogradu – istakao je Vladan Milojević.

Strateg crveno-belih je potom dodao da svaka ekipa ima svoje mane, pa i šampion Norveške.

-Svaka ekipa ima svoje vrline i mane, to je normalno i prirodno, oni imaju i nekih problema. To je na nama da analiziramo i nađemo pravi ključ za utakmicu u revanšu. Opet kažem, na nama je istorija i ovaj grb. Predstavljamo Srbiju, daćemo sve od sebe, nikad nisam obećavao nikom. Daćemo sve od sebe, vidjećemo uz Božiju pomoć šta će se desiti – poručio je Milojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 17:43