Vladan Milojević / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
27/08/2024 u 15:48 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milojević: Uradićemo sve da uđemo u grupnu fazu

Pred fudbalerima Crvene zvezde je sjutra najvažniji meč u ovoj sezoni

Prvak Srbije će na stadionu „Rajko Mitić“ igrati protiv norveškog Bodo Glimta revanš plej-ofa za Ligu šampiona i nastojati da sustignu minus od jednog gola iz prve utakmice (1:2). U taboru crveno-belih se nadaju da mogu stići ovaj zaostatak i još jednom se naći u grupnoj fazi Lige šampiona, a trener Vladan Milojević je uoči meča poručio da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari cilj.

-Veliki značaj ima ovaj meč, ulog je ulazak u Ligu šampiona. U prvom duelu Bodo je bio bolji i pobijedio (2:1), ali tad je završeno prvih 90 minuta. U međuvremenu smo se oporavili, pojedini igrači su se podigli. Igramo protiv dobre ekipe, ali ovdje nema loših timova. Oni imaju sistem rada i igre. Neće biti ništa manje teže nego u Norveškoj. Na nama je da budemo spremni. Imamo problema kod pojedinih igrača, ali ne tako velikih. Moramo da se borimo i damo sve od sebe. Igramo kod kuće, biće pun stadion. Probaćemo da odradimo što nam je taktička zamisao i ono što mogu da poručim jeste da ćemo uraditi sve da uđemo u grupnu fazu – rekao je Milojević.

Po njegovim riječima, igračima je samo u mislima sjutrašnji duel.

-Svako ima pravo na svoj stav. U ovom trenutku razmišljamo samo o sjutrašnjoj utakmici. Veliki je ulog igrati u Ligi šampiona, sve je već rečeno. Uradićemo sve što možemo, daćemo sve od sebe... Skloni smo tome da nam je svaka utakmica na život i smrt. Na nama je da izađemo spremni i da uz naše navijače pokušamo da pobijedimo i neka bude po Božjoj volji – istakao je strateg Crvene zvezde.

Sjutrašnji meč u Beogradu počinje u 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 08:33