Baltiku do pehara vodio kapitenski / -FOTO: FK BALTIKA
08/06/2023 u 11:34 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mladen Kašćelan završio karijeru

Karijera 40.-godišnjeg Kotoranina okončana ulaskom u Premijer ligu Rusije

Stavljena je tačka na jednu uspješnu igračku karijeru. Mladen Kašćelan je „okačio kopačke o klin“ i to nakon 23 godine profesionalne karijere.

Rođeni Kotoranin je u 40. godine odlučio da kaže dosta i tako nakon što je još jedan ruski klub (Baltika) uveo u Premijer ligu. Sa ekipom iz Kaljingrada je prije par sedmica uspio da se domogne elite, a sam završetak poslednje utakmice bio je jako dirljiv. Stadion pun, navijači skandiraju Mladenovo ime, a crnogorski internacionalac sa svojom porodicom, suprugom Marijanom i sinom Teodorom na terenu u suzama. Jedan lijep završetak bogate karijere...

image
-FOTO: FK BALTIKA

Profesionalni karijeru Kašćelan je počeo 2000. godine u Bokelju. Nakon toga je igrao za Borisiju Dortmund II, Karlsrue, OFK Beograd, Voždovac, LKS Lođ, Stal, Karpate, Jagieloniju, Ludogorec, Pantrakikos, Arsenal iz Tule, Tosno, Tambov i na kraju Baltiku.

image

Kopčke okačene o klin

-FOTO: FK BALTIKA

Za reprezentaciju Crne Gore nastupio je na 25 utakmica. Debitovao je 2009. godine u kvalifikaciom susretu za Svjetsko prvenstvo protiv Kipra, a od dresa sokola oprostio je u maju 2016. na prijateljskom meču sa Turskom u Istanbulu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 22:54