Грбић и игра и прати таленте / - фото: ФК Вождовац
25/06/2021 u 17:01 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Млади имају шансу у Будућности

Директор омладинске школе плаво-бијелих поручује да омладинци морају више да вјерују у себе и да раде још јаче јер професионални фудбал не прашта нерад

Рекло би се да је на припремама у Старој Пазови никад млађи тим Будућности.

У плаво-бијелим дресовима тренирају двадесетједногодишњаци Анто Бабић и Велимир Влаховић, двадесетогодишњи Андриjа Ражнатовић, деветнаестогодишњи Петар Вуковић, Богдан Милић и Амир Музуровић, осамнаестогодишњи Лазар Миjовић и Сава Милић, седамнаестогодишњи Алекса Ћетковић, Дамjан Дакић, Виктор Ђукановић, Митар Глобаревић, те шеснаестогодишњи Филип Домазетовић.

То посебно радује директора омладинске школе Петра Грбића.

Никад млађа екипа. Циљ је да даjемо што више шансу младим играчима. То jе добро за њих, своjом заслугом и талентом су у првом тиму, али ако мисле да jе то нешто што их следуjе, онда могу да имаjу проблем. Ситуациjа врло лако може да се окрене. Треба да буду срећни што су дошли у позициjу да буду првотимци Будућности, поготово у ситуациjи када клуб јури прво мјесто у домаћим такичењима и када се нада Европи. Ако прилику буду схватили на прави начин и уколико буду радили пет пута боље од нас стариjих, онда не треба да бринемо. У супротном, испустиће велику прилику – рекао је Грбић за клупски сајт.

Старији играчи често критикују млађе, за њихово добро.

Када оду негдjе у иностранство, нико их неће чекати. Или одмах постанеш дио машине ил испадаш из тима. Зато мораjу да буду спремни и да на тренингу упиjаjу све што им се каже.

Грбић је као директор омладинске школе jе поносан на велики броj играча из омладинске школе у првом тиму.

Сви у клубу смо поносни. Можда сам jа на папиру директор, али да немам помоћ осталих никада то не бих могао да радим, поготово jер сам активан играч. Ту jе Никола Вукчевић као координатори, Андриjа Делибашић коjи jе прошао све, сви тренери млађих категориjа, предсjедник, шеф Милинковић коме ниjе тешко да пође са мном да гледа неког играча – поручио Грбић и казао да му смета што понекад он више вјерује у неке момке од њих самих, али и да омладинци морају брже да уче јер је Будућност клуб који јури трофеје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:03