Slavlje Katalonaca / EPA-EFE-JUANJO MARTIN
26/10/2024 u 22:58 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Moćna Barselona razbila Real

Katalonci plesali na "Bernabeu" i slavili sa 4:0

"El klasiko" na "Santjago Bernabeu" je bio u znaku jednog tima - Barselona je razbila Real (0:4) i pokazala da ima kvalitet da ga već u ovoj sezoni skine sa trona. Barsa je Realu nakon plesa u Madridu umakla šest bodova. Ova Barsa je moćna.

Bio je to ples izabranika Hansija Fllika u Madridu. Robert Levandovski je bio dvostruki strijelac u 54. i 56, Jamal je u 77. majstorski zatresao mrežu, a tačku stavio Rafinja u 84 minutu.

Za nokaut Reala u njegovom domu i za potvrdu da je Barsa spremna da ove sezone napadne sve trofeje. 

Pričaće se narednih dana o još jednoj impresivnoj partija Katalonaca и “dječjeg vrtića” Hansija Flika.  Čak šest igrača mlađih od 22 godine poslao je na teren protiv najvećeg tima na svijetu i dočekao da u velikom stilu slavi pobjedu u debitantskom “El klasiku”.

Imala je u prvom poluvremenu malo Barsa i sreće, jer su Kilijanu Mbapeu poništena dva gola zbog ofsajda i intervencija VAR-a, da bi u nastavku dominirala. Levandovski je blic-krigom i golovima u 54. i 56. minutu pokazao da je jedan od najboljih napadača današnjice (postigao već 14 golova u La Ligi u 11. odigranih kola), da bi onda uslijedile magije Lamala i Rafinje.

Za Barsin "poker" i muk u Madridu.

Preostala tri duela današnjeg programa bila su u sjenci najveće utakmice šapsnkog fudbala, a pobjedama su se radovali Viljareal, Rajo Valjekano i Las Palmas, koji je iznenadio Đironu.

Rezultati 11. kola (danas): Real Madrid - Barselona 0:4 (0:0) (Levandovski 54, 56, Jamal 77, Rafinja 84), Valjadolid - Viljareal 1:2 (0:1) (Sila 60 pen - Bari 29, Peres 84), Rajo Valjekano - Alaves 1:0 (0:0) (Sivera 80 a.g.), Las Palmas - Đirona 1:0 (1:0) (Munjoz 42).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
LA LIGAEL KLAISKO
26. oktobar 2024 23:32