Marko Mrvaljević / -FOTO: FSCG
17/05/2023 u 18:23 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mrvaljević: Da titulu proslavimo sa navijačima

Fokus cijele ekipe je na Jezeru i živimo za taj momenat kada ćemo i matematički osvojiti titulu - istakao je mladi napadač

Fudbaleri Budućnosti u odlučnom raspoloženju i totalnom miru se spremaju za utakmicu u kojoj bi mogla da osvoji rekordnu šestu titulu, a jubilarni deseti trofej u nezavisnoj Crnoj Gori. Podgoričani će u nedjelju na svom terenuz ugostiti Jezero i u slučaju pobjede ovjeriće naslov najboljeg.

Plavi je na korak od titule došli nakon teškog gostovanja u Bijelom Polju. Tim Miodraga Džudovića je, u jednoj od najljepših utakmica u sezoni pred 2.000 gledalaca uprkos kiši, bio bolji od domaćeg Jedinstva rezultatom 3:1, a “tačku na i” je stavio mladi napadač Marko Mrvaljević.

-Moram da budem zadovoljan postignutim golom, pogodak uvijek znači napadaču. Međutim, mislim da smo sami meč cijelo vrijeme kontrolisali, a sem toga gola koji je došao nakon naše nepotrebne greške, protivniku nismo dozvolili da nas ugrozi. Sve zamisli šefa stručnog štaba smo sproveli u djelo, rano poveli, postigli još jedan pogodak i na kraju lijepo zaključili utakmicu – istakao je Mrvaljević za zvanični sajt Budućnosti.

Sa navijačima se u Bijelom Polju proslavila pobjeda, a pod Goricom u nedjelju može titula.

-Jezero je uvijek nezgodno, svi znamo da su nas prošle godine praktično koštali titule, a i ove sezone smo teško izašli na kraj sa njima pod Goricom. Međutim, svi znamo da nam eventualni trijumf donosi titulu, a mislim da nema ništa ljepše na svijetu nego je proslaviti u svojoj kući sa svojim navijačima. Vjerujem da ćemo svi dati sve od sebe, čak i više od maksimuma i da ćemo na kraju slaviti titulu. Fokus cijele ekipe je na Jezeru i živimo za taj momenat kada ćemo i matematički osvojiti titulu.

Mladi napadač na dresu nosi broj 87 upravo zbog navijače grupe Varvari kojoj i sam pripada. Želi da se titula proslavi upravo pod Goricom, a bila bi to njegova druga u prvom timu Budućnosti.

-Prva se ne zaboravlja, ali ukoliko u nedjelju proslavimo pehar možda će biti nekako draža, jer ćemo je slaviti sa navijačima, a ja sam ove sezone imao doprinos u prvom timu – poručio je Marko Mrvaljević.

Plavi će protiv Jezera igrati u nedjelju od 18 sati, a ulaz na tribine je besplatan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 01:04