Tonći Mujan / Foto: FK Budućnost
16/03/2024 u 10:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mujan: U Baru nas samo pobjeda zanima

Mornar je ozbiljna ekipa, ali znamo naš cilj - rekao je Mujan

Fudbaleri Budućnosti u okviru 26. kola domaćeg šampionata gostuje sjutra Mornaru u Baru. Za izabranike Mladena Milinkovića ovaj meč dolazi nakon dva vezana trijumfa, protiv Arsenala i Jedinstva.

-Mornar je ozbiljna ekipa, igrali smo već tri puta u sezoni i dobro smo se međusobno upoznali. Svi znamo da imaju ozbiljan kvalitet, a činjenica da su na posljednjih osam utakmica primili samo jedan gol dovoljno govori koga imamo za protivnika i koliko ozbiljno moramo da pristupimo utakmici. Na nama je da nastavimo da se dižemo rezultatski i da nastavimo sa pobjedama, jer je to ono što nas zanima. Ubijeđen sam da ćemo maksimalno da shvatimo protivnika i pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svijetlu - rekao je Tonći Mujan, prvotimac Budućnosti i strijelac gola u Bijelom Polju.
Teren u Baru nije u dobrom stanju i biće znatno lošiji nego kada su ove dvije ekipe igrale za bodove.

-Znamo da će teren da bude težak i pored svega trebaćemo da se fokusiramo i na neke stvari koje ne bi dolazile do izražaja da igramo pod Goricom ili na nekom boljem terenu. Međutim, to su stanice i stvari koje moramo da prođemo kako bismo rasli, dokazali se i stigli do cilja. Siguran sam da ova ekipa to može - istakao je Mujan. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 03:47