Мулалић са члановима стручног штаба / фото: Дан/Лазар Ружић
30/05/2021 u 23:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Мулалић: Немамо чега да се стидимо

Шеф стручног штаба Дечића честитао Будућности побједу у финалу и освајање Купа. Пешукић: Прусудили су првих 30 минута

Нису се фудбалери Дечића обрукали у финалу Купа против Будућности (1:3). Храбро су се борили, али ће још морати да чекају на први трофеј.

Доста интензивна утакмица. Лоше смо jе отворили, одмах губили 1:0 несрећним голом, а и два остала смо сами себи дали. Будућност jе поново показала квалитет и зашто jе била доминантна у првенству. Кад бољи побиjеди, можеш само да честиташ. Моjи играчи немаjу чега да се стиде, одиграли смо врхунску сезону и премашили сва очекивања – казао је  шеф стручног штаба Дечића, Едис Мулалић.

Босанскохерцеговачки стручњак је екипу која се ове сезоне вратила у Прву Телеком лигу водио до Европе и финала Купа.

Свака част момцима, управи, Општини и свима коjи су нас подржавали циjело вриjеме. Прошле сезоне смо били у Другоj лиги, ове дошли до финала Купа, на наjвећу сцену, ни играчи ниjесу знали како ће реаговати на сву ову ситуациjу. Вjеруjем да ћемо научити нешто из овога – додао је Мулалић.

Најљепши тренутак финала најмасовнијег такмичења десио се у 39. минуту, кад је Данило Пешукић петом матирао Милоша Драгојевића и смањио заостатак Дечића на 1:2.

Честитам Будућности на дуплоj круни, били су бољи и заслужено славили. Пресудили су првих пола сата у коjима jе Будућност повела 2:0. Урадили смо све да се вратимо, али ниjесмо успjели. Ипак, пласман у финале Купа и изборен излазак у Европу су велики корак за Дечић – казао је Пешукић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:53