Kifer Muer / EPA-EFE-FOTO: EPA/KARA THOMAS
13/10/2024 u 18:00 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mur: Jedva čekamo meč sa Crnom Gorom

Reprezentativci Velsa sa optimizmom dočekuju sjutrašnji meč sa Crnom Gorom

Napadač Kifer Mur kazao je tamošnjim medijima da se nada nastavku dobrih rezultata u Ligi nacija. Upravo je Mur u prvom meču ove dvije selekcije odigranom u Nikšiću bio strijelac, a bilo mu potrebno svega tridesetak sekundi da zatrese mrežu „sokola“.

Član Šefild junajteda vjeruje da će njegova ekipa i sjutra doći do pozitivnog rezultata.

-Istina je da ćemo biti oslabljeni, bez dvojice važnih igrača, ali mi smo prije svega tim. Imamo kvalitetne fudbalere u ekipi i siguran sam da će uraditi sve da iskoriste potencijalne šanse – istakao je Mur.

Velšani se trenutno nalaze na drugom mjestu u B4 grupi Lige nacija iza Turske, a činjenica je da u ovom ciklusu igra bolje u gostima. Sjutra uveče su domaćini, a prema svim parametrima i favoriti su u meču sa Crnom Gorom.

-Postigli smo već četiri gola na dva gostovanja. Igramo visoki presing i znamo da iskoristimo šanse, koje dođu iz takvog stigla igre. To se dopada i našim navijačima, iako takav pristup može nekada da bude i rizičan. Neporaženi smo u našoj grupi, sve je u našim rukama i jedva čekamo sjutrašnji meč – rekao je Mur.

Velšani bez Džonsona i Džejmsa

Crna Gora će u Kardifu igrati bez Milutina Osmajića i Miloša Brnovića, a problema sa kartonima ima i Vels. Kreg Belami neće moći da računa na Brenana Džonsona i Džordana Džeјmsa - oba igrača su dobila žuti karton u remiјu sa Islandom u petak.

Inače, Vels јe sada na tri utakmice Lige nacija dobio 11 žutih kartona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 18:00