Murinjo je ponovo isključen / EPA-EFE-TOLGA BOZOGLU
25/10/2024 u 09:54 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Murinjo: Od finala Sevilja - Roma, blokiran sam

Nakon što završi svoju misiju u Fenerbahčeu, Portugalac ne želi više da radi u ekipi koja igra Evropu

Nije Žoze Murinjo uspio sa Fenerbahčeom da sruši Mančester junajted u derbiju trećeg kola Lige Evrope (1:1), ali je portugalski stručnjak ponovo bio u centru pažnje zbog još jednog crvenog kartona. Francuski sudija Klemon Turpan ga je poslao na tribine, a Murinjo je u svom stilu, nakon meča pričao o onom što se dogodilo.

- Sudija mi je rekao nešto nevjerovatno. Da je istovremeno mogao da vidi akciju u kaznenom prostoru i moje ponašanje kraj aut linije. Čestitam mu jer on je nevjerovatan. Ima sjajan periferni vid tokom meča, sve radi sto milja na sat, jednim okom je vidio situaciju za penal, a drugim moje ponašanje na klupi. Tako mi je objašnjeno. Zato je on jedan od najboljih sudija na svijetu - kazao je Murinjo.

Nakon što završi svoju misiju Fenerbahčeu, Murinjo je rekao da ne želi više da radi u ekipi koja igra Evropu.

- Najbolja stvar kada napustim Fenerbahče je da odem u klub koji ne igra UEFA takmičenja. Ako nekom klubu iz Engleske sa dna tabele treba trener za dvije godine, spreman sam da dođem - rekao je Žoze u šali.

Na isključenje ne pomišlja da se žali.

- Ako se budem žalio, daće mi zabranu od šest mjeseci, tako da ne mogu ništa da uradim. Od finala Sevilja - Roma, blokiran sam. To je to. Zato i kažem da je možda bolja budućnost bez evropskih takmičenja, da se ne nerviram. To je što je - zaključio je Murinjo.

Oduševljen nakon Murinjovog intervjua bio je i legendarni vezista Mančester junateda Pol Skols.

- Ovo je bilo bolje od cijele utakmice. Bilo je dobro vidjeti ovu verziju Žozea, za razliku od one koju smo vidjeli u Mančester junajtedu prije nekoliko godina, ona nije bila dobra - poručio je Skols.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. oktobar 2024 12:59