Владан Аџић / - фото: ФК Будућност/Дејан Лопичић
09/07/2021 u 17:00 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На подгоричких „плус 40” је све могуће

Штопер Будућности, Владан Аџић, увјерен да он и саиграчи у реваншу првог кола квалификација за Лигу шампиона могу надокнадити минус из Хелсинкија

Као да су ноге биле везане фудбалерима Будућности у првих 12 минута прве утакмице првог кола квалификација за Лигу шампиона у Хелсинкију.

То их је коштало убједљивог пораза (1:3) од ХЈК-а.

Свјесни су сви у табору освајача црногорске дупле круне да у реваншу у уторак морају играти много боље уколико желе да надокнаде минус и изборе пласман у друго коло.

Нисмо имали своj дан у Хелсинкиjу, ушли смо опуштениjе у меч, а сви смо видjели да то европске екипе кажњаваjу. Послиjе почетног шока смо се пробудили, створили неколико прилика, смањили на 1:3. Искрено, мислим да jе судиjа могао да свира и други пенал над Грбићем и да се потпуно вратимо у меч. Послиjе свега виђеног, пораз 1:3 ниjе лош резултат – пренио је клупски сајт изјаву искусног штопера, Владана Аџића.

Кордић неочекивано појачање

Будућност је данас добила неочекивано појачање.

Неочекивано из разлога што је Шалета Кордић недавно завршио трансфер у редове руског друголигаша, Чајке.

Двадесетосмогодишњи нападач је ипак одлучио да се врати у Подгорицу и потпише једногодишњи уговор са плаво-бијелима.

Тридесетчетворогодишњак је оптимиста и поред лошег резултата у Финској.

Уз доста агресивниjу игру можемо да дођемо до повољног резултата. Сви вjеруjемо у то. Анализирали смо први меч, извукли поуке из грешака коjе, надам се, више нећемо понављати. Мислим да ћемо спремни дочекати други меч са Хелсинкиjем – поручио jе Аџо.

Дефанзивац оптимизам поткрепљује следећим реченицама.

Вjероватно се враћа Ивановић, коjи jе уз Грбића, вођа напада. Бићемо jачи и надам се опрезниjи, jер jе Хелсинки добра и чврста екипа. Жао ми jе само што Драшко Божовић jош нема право да игра – додао је Владан.

До улазница искључиво требовањем

Улазнице за утакмицу Будућност – Хелсинки могу се купити искључиво требовањемм, сходно препорукама УЕФА-е и регулативом коjа се односи на тренутну ситуациjу са пандемиjом коронавируса.

Дакле, карте не могу да се купе физички на лицу мjеста, а требовање ће се вршити и преко викенда. Све информациjе можете да пронађете на нашем саjту – преузмите формулар, попуните га, пошаљите га на мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., уплатите одређени износ на жиро рачун нашег клуба и са уплатницом подигните карте на билетарници – навели су из Будућности.

Будућност је у Хелсинкију играла на вјештачкој трави, док ће сада ХЈК морати да се привикне на тропске услове.

Играмо на нашем терену, на подгоричких „плус 40”, а уз хук са трибина и наш максимум, вjеруjем да резултат неће изостати – закључио је Владан Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:44