Освајач дупле круне запео у Голубовцима / - фото: ФК Будућност
20/11/2021 u 20:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић: Нисмо имали креацију

– Практично нисмо створили шансу, а када jе тако онда ништа позитивниjе од ремиjа не можете да очекуjете – рекао је шеф струке Будућности након гостовања Зети у 15. колу Прве Телеком лиге

Фудбалери Будућности су ремизирала са Зетом на „Трешњици” у некада наjвећем дербиjу домаћег фудбала.

„Плави” су у утакмицу ушли без Момчила Распоповића, Милоша Раичковића, Василиjа Терзића, Игора Ивановића, те одавно одсутних Игор Ћуковића и Богдана Милића.

Подмлађени састав Будућности ниjе био на нивоу игара из претходних недjеља, па су након пораза од Дечића, пропустили још једну прилику да се приближе лидеру.

Сутјеска је поражена од Тузана у овој рунди 0:2.

Честитам Зети на заслужено освоjеном боду. Момци су се борили, жељели су и на краjу су остварили повољан резултат – рекао jе шеф стручног штаба Александар Недовић за званични сајт ФК Будућност, након чега се окренуо на слабу партиjу своjе екипе:

Фудбал jе тешко играти без креациjе. Ми нисмо имали креациjу, а то се видjело током циjелог меча. Практично нисмо створили шансу, а када jе тако онда ништа позитивниjе од ремиjа не можете да очекуjете – додао је Недовић.

Након 15 одиграних утакмица, Будућност са 25 бодова диjели друго мjесто са Искром и Дечићем, са 11 бодова заостатка за лидером Сутjеском.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 15:12