Ко ће коме ако не свој своме: Тренутак када је Шалета Кордић матирао брата Марка за 3:1 / - фото: ФК Будућност
23/10/2021 u 20:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић: Павличић нас довео у ситуацију да побиједимо

Шеф стручног штаба Будућности поручује да је поред одбрана голмана, гол Игора Ивановића отворио његовом тиму пут ка тријумфу над Искром. Задовољан ефикасношћу и одзивом навијача по кишовитом времену

Будућност се захуктала.

Освајачи дупле круне су против Искре у 12. колу Прве Телеком црногорске лиге везали четврти тријумф (4:1).

Криза је, чини се, далеко иза „плавих”.

Напад је продуктиван, али у одбрани ипак мало шкрипи, па је у пар наврата резервни голман Ђорђије Павличић морао да „вади кестење из ватре”.

Подиjелио бих утакмицу на два диjела. Први дио у коме нисмо имали среће, jер је при резултату 1:0 голман Искре Кордић одбранио феноменално зицер Ивановићу, а затим смо дали сами себи гол, иако jе одбрана била добро постављена. Али, дешава се – не криви шеф стручног штаба Будућности, Александар Недовић штопера Аџића због аутогола.

Недовићев бишви клуб се испрсио под Горицом и играо отворено.

Искра jе имала двиjе добре шансе, али jе голман Ђорђије Павличић и поред уласка на полувремену због повреде Милоша Драгоjевића, одреаговао одлично у два наврата и довео нас у ситуациjу да добиjемо утакмицу. Други гол Игора Ивановића jе отворио меч, екипа је одреаговала сjаjно након друге одбране нашег голмана и наш квалитет је дошао до изражаjа. Можда jе резултат превисок послиjе свега виђеног, али побиjедили смо заслужено – додао је Недовић.

Будућност је након 12. кола избила на друго мјесто табеле. Сутјеска је и даље далеко, 11 корака испред. Интересантно је да су се добре игре плаво-бијелих поклопиле са повратком „варвара” на трибине.

Честитам момцима, из утакмице у утакмицу понављаjу сjаjне партиjе и даjу доста голова. Да jе било љепше вриjеме, мислим да би било и више публике, али и овако jе било довољно. Чули су се, приjали су нам и jош jедном им велико хвала што су, по оваквом времену, дошли да нас подрже, а то нам значи, што се види по последњим резултатима – потврдио је Александар Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:24