Кордић је био адут Подгорице, сада је у тиму Будућности / - Фото: Дан/Срђан Бољевић Ђиђо
30/10/2021 u 11:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић: Подгорица не заслужује позицију на којој се налази

Шеф стручног штаба Будућности пред мали градски дерби указује на брзе бочне фудбалере, снажног нападача и креативни везни ред ривала

На крилима пет везаних побједа, фудбалери Будућности у недјељу од 16 часова гостују Подгорици у 13. колу Прве Телеком црногорске лиге. За шефа стручног штаба плаво-бијелих само побједа долази у обзир против претпоследње екипе на табели.

Имамо кадровских проблема, али то не миjења наш план. Подгорица не заслужуjе позициjу на коjоj се налази, jер има квалитет, али jе стицаjем околности на том мjесту на коме jесте. Сигурно ће шансу тражити из транзициjе, jер имају два брза бочна играча Мараша и Мухаремовића, Кривокапић jе снажан и покретљив, а везни ред зна да игра лопте. Међутим, потребно jе да искористимо њихов грч, а наш налет и да будемо максимално озбиљни како бисмо утакмицу риjешили у своjу корист – рекао је шеф стручног штаба Будућности, Александар Недовић.

Пет триjумфа заредом и то са постигнута три и више голова значи како екипи, тако и шефу стручног штаба. Самопоуздање код првотимаца jе веће.

Послиjе одређеног периода адаптациjе момци су се навикли на моj рад, а jа на њихове мане и врлине. Отприлике, долазимо до неких контура како jа видим да екипа може да игра. То се манифестуjе кроз велики посjед лопте и велики броj голова, а то привлачи и публику. На последњем мечу против Искре jе било скоро 1.500 људи на трибинама, а уколико наставимо у том ритму, вjеруjем да ће их бити и више. Будућност поред тога што jе наjвећи клуб, мора да игра са стилом – јасан је Недовић у разговору за сајт Будућности.

Момчило Распоповић прескаче окршаj са Подгорицом због картона, одавно су повриjеђени Игор Ћуковић и Богдан Милић, док jе Милош Драгоjевић под знаком питања.

Ширина састава jе таква каква jе, а на самом представљању сам рекао да никоме нећу поклањати минуте и да ме не интересуjе колико ко има година, него како ради и како игра. Искристалисао се гро екипе, умор постоjи, али лиjепи умор коjи се амортизуjе на крилима добрих резултата. Поjављуjу се и нови играчи коjи даjу знакове воље и агресиjе, а инсистирам и увиjек ћу инсистирати да се минути заслужуjу на тренингу. Наjлакше jе уврстити некога у тим, небитно да ли има 16, 17 или 27 година, битно jе да су минути видно заслужени како се не би дешавале негативне ствари ни играчу, ни екипи – закључио је Аксандар Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:22