Велика борба се водила на средини терена / - фото: ФСЦГ
31/10/2021 u 22:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић: Радничка побједа

Фудбалери Будућности и поред проблема са играчким кадром наставили успјешну серију

Фудбалери Будућности уписали су шесту побjеду у низу, а пети триjумф у домаћем првенству, пошто су у малом градском дербију након преокрета савладали Подгорицу 2:1, након преокрета у Доњој Горици.

Нови триjумф jе приjе свега важан резултатски, али и због чињенице да су „плави” до три бода дошли у десектованом и подмлађеном саставу (два бонуса у стартних 11 и свих осам на клупи).

Милош Драгоjевић jе повриjеђен, Момчило Распоповић jе имао картоне, Андриjа Ражнатовић и Зоран Петровић су отпали на посљедњем тренингу, док се Игор Ивановић повриjедио у почетноj фази малог градског дербиjа.

Нисмо хтjели да потенцирамо неке ствари у припреми утакмице, jер сви момци тренираjу и даjу све од себе у сваком тренутку. Играчи коjи су играли су пружили и више од 100 одсто, а Ивановић jе упркос повреди желио да игра. Сада jе наjбитниjе да jе са њим све у реду и да изађе из повреде неогребан – рекао jе шеф стручног штаба Будућности, Александар Недовић.

„Плави” су претрпjели шок већ у 11. минуту када jе Матиjа Кривокапић постигао гол за домаће, али jе Шалета Кордић трећим голом у сезони, на седму асистенциjу Терзића поравнао резултат већ у 23. и на полувриjеме се отишло са нериjешеним резултатом.

А онда маjсторски, jош jедан у низу, погодак Милоша Раичковића.

Популарни Раи jе са неких двадесетак метара погодио малу мрежу противничког гола у 55. минуту.

Био jе то његов шести гол у сезони.

Плаво-бијели су добро бранили контре Подгорице, а Виктор Ђукановић jе у два наврата имао ситуациjу да поентира за 3:1.

Радничка побjеда – jасан jе Недовић, коjи се надовезао: – Али потпуно заслужена, jер смо могли да постигнемо jош неки гол, али сам и у наjави утакмице рекао да jе Подгорица квалитетна екипа, нарочито према наприjед. Реакциjа и карактер екипе су након примљеног гола били феноменални и идемо даље. Надам се да нећемо имати повреда, а за игру, уколико однос буде као данас, не бринем – поручио jе шеф стручног штаба освајача дупле круне

Будућност наредни меч игра у суботу, 6. новембра, под Горицом против Дечића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 18:28