Побједа императив за плаво-бијеле / - Фото: ДАН
25/09/2021 u 14:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Недовић тражи реакцију

Фудбалери Будућности у недјељу гостују Петровцу у нади да ће прекинути серију пораза

Никада фудбалери Будућности нису имали лошији старт сезоне.

Само девет бодова из првих осам кола, два везана пораза – због свега тога се побједа у недјељном (20 сати) дуелу са Петровцем под Малим брдом намеће као императив.

Очекује нас тешка утакмица, jер jе Петровац у доброj сериjи, док ми послиjе два пораза морамо да идемо на све или ништа. Jедино нам побjеда игра како бисмо изашли из кризе. Не мислим на кризу игре, колико кризу резултата, jер двиjе утакмице нисмо постигли гол. Таj проблем jе евидентиран, током циjеле недjеље се радило на превазилажењу проблема, а искрено се надам да ће мало и срећа бити на нашоj страни и да ћемо то што створимо реализовати – рекао је шеф стручног штаба Будућности, Александар Недовић.

Мало брдо није идеално мјесто за „вађење”, пошто Петровчани ове сезоне играју одлично, за разлику од претходне, када се драма баража завршила срећно по њих. Са 14 бодова држе четврто мјесто на табели.

Сам клуб jе много озбиљниjи, а то се манифестуjе на игре и резултате – повукао је Недовић паралелу између прошлосезонског и овог Петровца и закључио: – Петровац jе брза и потентна екипа, нарочито на средини терена, доста ствари креће од Петра Вукчевића. Спремићемо се максимално за утакмицу, показати праву реакциjу и покушаћемо да забиљежимо побjеду.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:13