Nikola Medojević / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
19/09/2023 u 10:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikola Medojević tri godine u Rijeci

Došao sam da napredujem i osvajam trofeje – poručio je omladinski reprezentativac Crne Gore

Omladinski reprezentativac Crne Gore Nikola Medojević karijeru nastavlja u Rijeci. Nikola je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Rujevice, koja se ove sezone bori za titulu u Hrvatskoj.

Medojević je jedan od najvećih talenata u Crnoj Gori, igra na poziciji veznog igrača i polušpica, a nedavno je upisao dvije asistencije protiv Mađarske za U20 reprezentaciju (4:0), dok je dobru partiju pružio i u pobjedi nad Francuskom 2:0. U redove Rijeke, ovaj fudbaler je stigao iz OFK Mladost Lob.bet, gdje je prošle sezone pružao dobre partije u seniorskoj konkrenciji. Igrao je za mlađe selekcije Budućnosti, a bio je na radaru Dinama, Partizana...

image
-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

-Mnogo sam srećan sto sam došao u Rijeku. Ovdje se osjećam zaista sjajno i imam sve uslove za napredak. Tačno je da je bilo i drugih ponuda, međutim odlučio sam se za Rijeku i vjerujem da nisam pogriješio. Gledao sam utakmice protiv Lila i Osijeka i uvjerio se u sjajnu atmosferu o kojoj svi pričaju, jedva čekam da to osjetim na terenu, međutim, idem korak po korak. Došao sam ovdje da napredujem, da se izborim za minute, ali da budem iskren i sa Rijekom da osvajam trofeje – rekkao je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 08:25