Oliver Šarkić / -FOTO: FSCG
23/06/2024 u 14:28 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Oliver Šarkić novi fudbaler Budućnosti

Po dolasku u Sloveniju na pripreme, šef stručnog štaba Budućnosti Ivan Brnović rekao je da će klub angažovati špica i polušpica

Pola posla je završeno - Budućnost danas dogovorila dolazak Olivera Šarkića, dosadašnjeg igrača Dečića. Šarkić igra na poziciji polušpica, u prošloj sezoni je bio standardan u ekipi iz Tuzi i dao je veliki doprinos osvajanju titule prvaka Crne Gore.  Dvadesetšestogodišnji fudbaler je prošao omladinsku školu Anderlehta i Benfike (igrao za B tim), a igrao je još za Lids, Barton, Blekpul i Menfsild, a u redove Dečića je došao iz uzbekistanskog Pahtakora.

Oliver je brat blizanac Matije Šarkića koji je 15. juna iznenada preminuo u Budvi.

Inače, ovo je šesto pojačanje Budućnosti ovog ljeta. Prije Šarkića, u redove plavih su stigli golman Milan Mijatović, Andrija Bulatović, Dragan Grivić, Petar Vuković i ruski internacionalac Ilija Serikov. Oliver će se, prema našim saznanjima, sjutra ili prekosjutra priključiti pripremama ekipe u Moravskim Toplicama, nakon čega će ga plavi zvanično i predstaviti kao novo pojačanje.

Do kraja sedmice očekuje se i dolazak klasičnog napadača, koji bi trebalo da bude adekvatna zamjena za Đorđa Despotovića, sa kojim se Podgoričani nisu dogovorili oko nastavka saradnje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 15:27