Никола Караклајић / - фото: ФК Будућност
02/09/2021 u 12:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oсвајач дупле круне представио Караклајића

Београђанин има искуство играња у Првој Телеком црногорској лиги, пошто је носио дрес Искре, док је даниловградски тим са клупе предводио садашњи стратег Будућности, Александар Недовић

Фудбалски клуб Будућност је представио последње поjачање у љетњем прелазном року, Николу Караклајића.

Рођени Београђанин jе прошао омладинску школу Црвене звезде, играо jе jош за Вождовац, Синђелић, Чукарички, Прибрам, Инђиjу, Jавор, Искру и грчке клубове Аспропиргос и Кардитсас.

Двадесетпетогодишњи везиста jе након љекарских прегледа и упознавања новим саиграчима, стручним штабом и управом, са освајачем дупле круне у прошлој сезони потписао уговор до краjа такмичарске године.

Када сам сазнао за могућност доласка у Будућност, нисам превише размисљао, jер играти за наjвећи клуб у држави jе велика част – поручио jе Караклаjић за званични сајт Будућности.

Нови везиста плаво-бијелих jе одушевљен партиjом нових саиграча у убjедљивом триjумфу против Зете (5:1).

Мислим да jе друго полувриjеме против Зете прави показатељ колико екипа може. Тек jе почетак сезоне и сигуран сам да ћемо, како сезона буде одмицала, бити све бољи и бољи – казао је Београђанин.

Караклајић одлично познаје Прву Телеком црногорску лигу, као и захтjеве шефа стручног штаба Александра Недовића са коjим jе радио у даниловградскоj Искри.

Сарађивали смо двиjе и по године године и посебно ме радуjе што ћу имати прилику да поново будем дио његовог тима. Добро сам упознат са захтjевима шефа тако да нећу имати проблема око адаптациjе – увјерен jе Караклаjић.

Никола је у елитном рангу црногорског фудбала уписао 82 наступа и постигао пет голова.

Моjа очекивања су од сезоне наjвиша. Сви знамо шта представља Будућност и да као клуб сваке године напада оба домаћа трофеjа. Даћу све од себе да помогнем екипи на том путу, спреман сам и jедва чекам да изађем на терен – нестрпљив је нови везиста Будућности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:41