Велшанин се враћа у Лондон, али мијења дрес? / EPA-EFE - NAOMI BAKER/POOL
26/07/2021 u 20:57 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Паратићи жели Ремзија у Тотенхему

Највећи проблем у овој причи свакако ће бити чињеница да је Ремзи легенда Арсенала, и за њих је одиграо 262 утакмице, те освојио три ФА Купа и два Комјунити шилда

У Премијер лиги могла би да одјекне бомба, која би додатно појачала ривалство у Сјеверном Лондону.

Наиме, нови спортски директор Тотенхема, Фабио Паратићи планира да на Вајт Харт Лејн доведе Арона Ремзија, преноси Газета дело спорт.

Паратићи је преузео улогу у Спурсима, а након довођења Пјерулуиђија Голинија и Брајана Хила, жели да појача везни ред велшким репрезентативцем који је прекобројан у Јувентусу.

Није се Ремзи наиграо у „Старој дами” за двије сезоне иако је доведен као велико појачање. Одиграо је тек нешто више од 40 мечева у свим такмичењима и постигао свега пет погодака, па није оправдао плату од седам милиона еура по сезони.

Обзиром да Јуве мора да реконструише екипу и због финансија, а и како би био конкурентнији у борби за трофеје, одлучили су да се ријеше играча који нису допринијели значајније претходних сезона, а Велшанин није у плану новог старог тренера Масимилијана Алегрија.

Највећи проблем у овој причи свакако ће бити чињеница да је Ремзи легенда Арсенала, и за њих је одиграо 262 утакмице, те освојио три ФА Купа и два Комјунити шилда.

Да ли је Ремзи спреман да изда „Топџије”?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:59