Партизан жели спортско навијање / - Фото: WWW.PARTIZAN.RS
18/07/2021 u 22:14 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партизан се оградио од навијача који су вријеђали Вучића

Истовремено, ФК Партизан се захваљуjе навиjачима на Jужноj трибини и већини гледалаца на Западноj трибини стадиона „Карађорђе” због фер и спортског навиjања, наводе из управе клуба

Фудбалски клуб Партизан обратио се јавности саопштењем, путем коjег се ограђуjе од групе навиjача коjа jе на утакмици са Пролетером вријеђала предсједника Србиjе Александра Вучића.

Из Партизана истичу да се противе политичким паролама на стадиону.

– ФК Партизан се ограђуjе од групе „навиjача” коjи су синоћ на стадиону „Карађорђе” у Новом Саду, током утакмице Пролетер - Партизан, погрдно скандирали и вријеђали предсједника Републике Србиjе Александра Вучића. ФК Партизан се противи политичким паролама и злоупотребама навиjача на стадионима у политичке сврхе. Истичемо да ниjедан члан актуелне управе ФК Партизан не би себи дозволио да подржи вријеђање институциjа државе Србиjе – истиче се у саопштењу.

Из управе београдског клуба наводе да нису били организатори утакмице, те стога не могу ни да сносе одговорност.

– ФК Партизан ниjе био организатор jучерашње утакмице и зато не може да сноси одговорност за непримјерено понашање групе навиjача на Западноj трибини. Истовремено, ФК Партизан се захваљуjе навиjачима на Jужноj трибини и већини гледалаца на Западноj трибини стадиона „Карађорђе” због фер и спортског навиjања и подршке нашем тиму, коjи jе на гостуjућем терену, уз одличну игру, остварио убједљиву побједу у првом колу Линг Лонг Супер Лиге. ФК Партизан препознаjе и подржава све напоре Предсједника Републике и осталих институциjа Државе, коjи доприносе да се квалитет фудбала и спорта у нашоj земљи подигне на виши ниво. Управа ФК Партизан браниће своj клуб и никоме неће дозволити да страхом и увредама покуша да оскрнави државу, ФК Партизан и спорт. ФК Партизан све представнике медиjа доживљава као партнере, са заjедничким циљем, информисање jавности и армиjе навиjача о свим актуелним догађаjима у нашем клубу – стоjи у саопштењу.

Из Партизана поручују и да су отворени за сваку добронамјерну критику, као и да су против сензационалистичких наслова коjи не доприносе стварању позитивне атмосфере и превазилажењу проблема.

– Желимо регуларну домаћу Лигу, успјешан наступ ФК Партизан и осталих српских клубова на Евро сцени, пуне трибине спортских обjеката, на коjима ће навиjачи бодрити фудбалере. За друге се навиjа, Партизан се воли – заључуjу из Партизана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:51