Станојевић и Марковић на конференцији за медије / - фото: PARTIZAN.RS
12/08/2021 u 09:50 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партизан вјежба једанаестерце

Изабраници Александра Станојевића спремни и за 120 минута борбе у реваншу трећег кола квалификација за Лигу конференција са Сочијем

Фудбалери Партизана су донијели у Београд добар резултат из Сочија, са прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу конференција (1:1).

За пролазак у последњу квалификациону рунду новоформираног европског такмичења, црвено-белима је потребна побједа над руским представником, вечерас у 21 сат.

Само нас побједа води даље, па ћемо тако и приступити мечу. Живковић има проблема због пада током прве утакмице. Остали су спремни, Миљковић и Обрадовић су се прикључили и они су у конкуренциjи. Не знамо да ли jе Миљковић спреман да буде у 11. Лутовац jе одлично одиграо до сада, имам поверења у њега, офанзивниjи jе и реалниjе jе да он почне – пренио је званични клиупски сајт изјаву Александра Станојевића.

Шеф стручног штаба „црно-белих” сматра да Сочи у односу на прву утакмицу може да промијени позиције нападачке тројке, док ће све остало бити исто.

Иако ми овдје мислимо да смо наjбољи на свијету и да смо фаворити, они долазе из квалитетне лиге, имаjу jаке утакмице и мислим да су шансе 50:50. Сочи jе добра екипа, али на нашем терену смо ипак у предности – рекао jе Станојевић, који не крије да је својим изабраницима наложио да вјежбају једанаестерце.

Морамо и то да радимо, све се вјежба у фудбалу. Чуо сам се са тренером московске Локомотиве Марком Николићем прије прве утакмице, баш доста дуго смо причали. Сада смо се видјели и у Београду. Рекао ми jе лијепу реченицу:  „Чак и када мислиш да Сочи ниjе опасан и да га имаш, он постигне гол”.  Не можемо да се опуштамо, али вјеруjем да ћемо успети да прођемо – рекао jе Станоjевић.

Капитен Партизана, Лазар Марковић се узда у добру форму.

Мислим да Сочиjеви бекови могу да се пробиjу и да на таj начин можемо угрозити њихову одбрану. Они су у првом дуелу доказали да су добар тим, али мислим да смо ми ипак бољи – казао jе популарни Маркец.

Уколико елиминише Сочи, Партизану ће последња препрека ка Лиги конференција бити највјероватније Санта Клара.

Португалски тим има два гола предност пред реванш са Олимпијом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:01