Пелисије поново у старом јату / - TRANSFERMARKET
25/09/2021 u 17:05 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пелисије поново предводи „летеће магарце”

Основан је нови клуб, назива Кливенсе, а у нападу биће легендарни 42-годишњи нападач

Иако је недавно италијански фудбал изгубио једну култну екипу, Кјево, чини се да историја дуга 92 године, ипак неће нестати. 

Легендарни нападач мање екипе из Вероне, Серђо Пелисије, ради на томе да на „згаришту” недавно угашене екипе оснује нови тим, и да на фудбалску мапу врати „летеће магарце”.

Основан је нови клуб, назива Кливенсе, а у нападу биће легендарни 42-годишњи нападач.

Пелисије, ће тако након двије године од одласка у пензију, поново обући копачке, и покушати да помогне клубу да начини први корак ка повратку на мјесто које му припада. Кливенсе ће почети из најнижег, деветог ранга, а на премијери ће играти против екипе ВР Арена, на стадиону „Аванци”.

О каквој легенди се ради показује податак, да је Пелисије за Кјево одиграо чак 517 утакмица, постигао и 139 голова, био је и дугогодишњи капитен.

Уз Пелисиjеа за нове „летеће магарце” заиграће и Давиде Сквици, син бившег голмана екипе Лоренца, дефанзивац Никола Фреj, још један бивши фудбалер Кjева и брат чувеног голмана Себастиjана.

Тренер новог клуба из предграђа града Ромеа и Јулије, биће још једна легенда Кјева, Рикардо Алергети.

Кренуће „летећи магарци” из најнижег ранга, и кроз блато нижих рангова јуришати ка свјетлима Серије А у нади да ће поново играти дерби против Хеласа. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:33