Петњица након десет година у баражу / - М. Нововић
25/05/2021 u 14:56 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Петњица у баражу дочекује Младост: Све мисли окренуте ка Другој лиги

Након освојеног првог мјеста у Удружењу клубова ,,Сјевер‘‘ Петњичани кроз бараж траже шансу да остваре успјех вриједан пажње

Након десет година Петњица је у прилици да поново игра у Другој лиги. Наиме, након освојеног првог мјеста у Удружењу клубова ,,Сјевер'' Петњичани кроз бараж траже шансу да остваре успјех вриједан пажње. Вољом жреба, први ривал ће им на стадиону Гусаре 27. маја бити Младост из Подгорице,

Агилни секретар, некадашњи фудбалер Петњице Анел Муратовић каже да са нестрпљењем чекају старт ,,баража''.

-Знамо да смо тек на пола пута и да добре игре у Регији морамо доказати кроз ,,бараж''. Ривал нам је по мјери, сматрам да ће сви они који буду у могућности, усљед епидемиолошким јера да гледају овај сусрет, бити задовољни. Ми ћемо све урадити да славимо и са три бода кренемо у улазак у друголигашко друштво, али и да будемо добри домаћини-каже Муратовић.

Он додаје да ће први пут у функцији бити и нове свлачионице, у које је уложено 46.000 еура ( 30.000 ФСЦГ а остало ФК Петњица). Прије тога, терен је доведен у одлично стање, урађене трибине, копје су и покривене.

Тренер екипе Мирзет Нурковић каже да се радило по плану и програму, од побједе против директног конкурента и спортског пријатеља ОФК Борац.

-Расположење је одлично. Живимо као једна породица и спремамо се да остваримо успјех који од нас очекују наши навијачи, не само у Петњици и Бихору, већ и дијаспори. Сигуран сам да ће се од јесени у Петњици играти Друга лига-поручује тренер Нурковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:33