Pionirska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
17/10/2024 u 16:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pioniri ubjedljivi protiv Luksemburga

Pionirska reprezentacija Crne Gore savladala je Luksemburg sa 4:0, u meču 2. kola UEFA Razvojnog turnira u Poljskoj

Izabranici Minje Ljumovića do vođstva su stigli u 19. minutu golom Nemanje Kljajevića. Dva minuta kasnije, Nikola Milačić je duplirao prednost, a u samom finišu susreta „crveni“ su postigli još dva gola. Nikola Vukoje je u 86. minutu postigao treći, a Luka Vušurović minut kasnije i četvrti pogodak.

-Teško je vratiti se nakon visokog poraza u prvom meču, gdje nismo zaslužili takav rezultat, koji u ovom uzrastu i nije baš u prvom planu, jer je važnije stvoriti zdravu selekciju za godine koje slijede. Danas sam tražio od dječaka da poprave utisak, da budu više agresivniji u igri, bolji u samoj završnici, i naravno, bolju defanzivu. Tokom čitavog meča diktirali smo ritam, bili bolji u svim segmentima, što se na kraju i isplatilo. Danas se sve poklopilo u našu korist, gdje smo uspjeli velikim rotacijama u timu da odmorimo dječake koji su igrali u prvoj utakmici, tako da ćemo za taj posljednji meč u nedjelju biti svi spremni i odmorni, da bi se još dodatno popravio utisak sa početka turnira. Nadam se da će i dva fudbalera koji su prvog dana zadobili povrede, uspjeti da upišu svoje minute na ovom turniru - istakao je selektor Ljumović.

Crveni su na ovom susretu nastupili u sastavu: Sošić, Samardžić, Janjušević, Suljević, Radusinović (od 46. Jovović), Pejović (od 62. Vukoje), Radović (od 69. Vušurović), Milačić (od 62. Caušević), Kljajević (od 62. Laković), Milić (od 82. Jošanović), Pavićević (od 69. Kisić).

U trećem kolu turnira, koje je na programu 20. oktobra od 10 časova, Crna Gora će se sastati sa Letonijom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 16:07