Игор Ивановић / - фото: ФК Будућност
30/06/2021 u 20:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Плаво-бијели фокусирани на Финску

Игор Ивановић: Јак приступ и добра тактика нас воде у други круг квалификација за Лигу шампиона

Слободан дан jе jедан од наjбољих фудбалера Будућности, Игор Ивановић, провео у теретани.

Тридесетогодишњи офанзивац jе прескочио два последња тренинга у Староj Пазови због проблема са зглобом.

Све је у реду, за сада иде на боље, а надам се да ћу са екипом моћи да тренирам већ сjутра. Слободно могу да кажем да сам се освjежио од тренинга. Задесила ме та повреда, тако да сам имао више одмора од саиграча. Међутим, стручни штаб jе дао свима два дана слободно, тако да се надам да су се и остали момци одморили – рекао је Ивановић за клупски сајт.

Кроз плави табор се одавно прича само о Хелсинкиjу, ривалу у првом колу квалификација за Лигу шампиона.

Сви смо фокусирани на утакмице са Хелсинкиjем, посебно на први меч, jер смо увиjек размишљали од утакмице до утакмице и то нам jе дониjело резултате у претходне двиjе године. Искрено, очекуjем да одиграмо jедну jаку утакмицу са наше стране, да будемо тактички добри и да урадимо све што се тражи од нас. Са тим приступом можемо да прођемо даље – увјерен је популарни Прцко.

Осваjачи дупле круне први меч играjу у Финскоj у уторак, 6. jула од 18 часова, док jе реванш на програму 13. jула под Горицом од 20.30 сати.

Имамо доста добре шансе да прођемо даље, анализирали смо доста противника на припремама, неке ствари како да дођемо до њиховог гола смо преносили на тренинге. Наравно, радили смо и на томе како да сачувамо своjу мрежу. Надам се наjбољем издању и да ћемо да прођемо даље – jасан jе Ивановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 21:09