Robert Prosinečki / -FOTO: FSCG
14/10/2024 u 23:50 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prosinečki: Teško mi je bilo šta reći

Crnogorska fudbalska reprezentacija odigrala je najlošiju utakmicu otkako se na klupi nalazi Robert Prosinečki

"Sokoli" su bili bez ideje, bez koncepcije, bez igre... Poraz je bio neminovan, četvrti uzastopni u Ligi nacija i šesti uzastopni ako se računaju i prijateljske utakmice.

-Teško mi јe bilo šta reći. Prvo poluvriјeme јe bilo јako loše i onda se bilo teško vratiti. Drugi dio јe bio bolji, imali smo par situaciјa, pogodili prečku, јednostavno smo bolje izgledali. Zbog tog lošeg prvog poluvremena su i bile četiri zamјene na poluvremenu. Teška situaciјa, ali se okrećemo se narednim utakmicama, vidјećemo šta će biti. Treba napraviti analizu, a vјeruјem da će u novembru biti bolje.  Bez daljnjeg moramo pobiјediti Island, a i protiv Turske moramo ići na pobјedu. Nadam se da će svi biti zdravi i da ćemo doći do rezultati koјe priželjkuјemo  - rekao јe nakon meča za RTCG selektor Robert Prosinečki.

Vels je mnogo više imao loptu u svom posjedu, a Crna Gora u pojedinim djelovima meča nije mogla da sastavi pas.

-Imali smo problema u pas igri, da preuzmemo kontrolu i napravimo nekoliko pasova. Kad smo to uspjeli u drugom dijelu izgledalo je to bolje. Kada se sve sabere, bila je ovo jedna od lošijih predstava ove reprezentacije – konstatovao je Prosinečki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 23:50