Nikola Rakojević / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
10/09/2024 u 22:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Rakojević: Zaslužili smo mnogo više

Nakon poraza od Švajcarske (0:2) u kvalifikacijama za EP, selektor mlade reprezentacije Crne Gore Nikola Rakojević je rekao da je njegova ekipa zaslužila mnogo više

-Žao mi je zbog momaka što se ovako završilo, jer su po prikazanom zaslužili više. Primili smo prvi gol iz prekida, gdje su u visini imali prednost u odnosu na nas, iako smo morali drugačije da reagujemo - kazao je Rakojević nakon meča za RTCG i potom dodao: - Mislim da smo, uprkos svemu, odigrali smo korektnu utakmicu, što ne pokazuje rezultat. Uvijek sam, međutim, bio pristalica rezultata i volio bih da smo odigrali manje korektno, a da smo ga imali.

Švajcarci su lideri ove grupe, ali su naši igrači, posebno u drugom dijelu utakmice, pokazali da mogu da se nose sa njima. Isti slučaj je bio i prije nekoliko dana, kada su minimalno izgubili od Rumunije.

-Djeluje pomalo poražavajuće, primili smo tri gola u dva meča, nismo postigli gol, a kada se pogleda statistika priča je potpuno drugačija. Moramo da izvučemo pouke i siguran sam da ako budemo i približno ovakvi što se tiče igre i stvaranja šansi u novembru protiv Rumunije i Finske, mislim da će biti puno drugačije – kazao je Rakojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:17