Инвалиди изазвали скандал на премијери сезоне / - Инвалиди Вождовац ФБ
16/07/2021 u 21:30 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расизам у српском фудбалу: „Инвалиди” вријеђали фудбалера са Јамајке

Ипак у заштиту младог фудбалера са Јамајке стао је тренер Чукаричког, Душан Ђорђевић, коjи је негодовао због ситуације у којој се нашао његов фудбалер, па jе замијенио Кембела на полувремену, да би га поштедио даљих увреда

Скандалозан старт сезоне у Линглонг Супер лиги Србије, али овога пута није ријеч о дешавањима на терену, већ на трибинама.

У малом београдском дербију, на Бановом Брду у ком су се састали Чукарички и Вождовац, навијачи гостију, популарни „Инвалиди” на расној основи вријеђали су репрезентативца Јамајке, Нормана Кембела.

Кембел је дебитовао на данашњој утакмици и упамтиће је по веома лошим стварима. Фудбалер са Jамаjке jе у првом полувремену трпио увреде јер су га навиjачи Вождовца провоцирали опонашањем животињских крика. Главни судија и делегат су реаговали тек пред крај меча. Ипак у заштиту младог фудбалера са Јамајке стао је тренер Чукаричког, Душан Ђорђевић, коjи је негодовао због ситуације у којој се нашао његов фудбалер, па jе замијенио Кембела на полувремену, да би га поштедио даљих увреда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:46