Распоповић се вратио у матични клуб / - ФК Будућност
09/08/2021 u 17:53 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Распоповић ново појачање Будућности

Распоповић jе у табор „плавих” стигао из румунске Астре за коjу jе претходне полусезоне уписао 16 наступа и jедан гол, а након одласка из Будућности три године jе играо у хрватскоj Риjеци

Будућност jе посљедњег дана прелазног рока договорила повратак играча коjи jе поникао у клубу, нови, стари, десни бек „плавих” jе Момчило Распоповић.

Двадесетседмогодишњи дефанзивац jе одрадио неколико тренинга са првим тимом, а сада jе званично договорена сарадња на годину дана.

Тако се Момчило враћа кући након три и по године, за „плаве” jе дебитовао у сезони 2012/13, а до зиме у сезони 2017/18. jе одиграо 141 утакмицу и постигао осам голова.

– Прелиjепо jе вратити се кући. Жао ми jе што нисам могао раниjе да се прикључим екипи, да помогнем у Европи, али сада сам ту и надам се да ћу помоћи тиму да остваримо циљеве за ову сезону. Физички се добро осjећам, прошао сам мини припреме, задовољан сам тренутном формом, али требаће ми jош мало времена да досегнем наjбољу форму – казао је Распоповић.

Распоповић jе у табор „плавих” стигао из румунске Астре за коjу jе претходне полусезоне уписао 16 наступа и jедан гол, а након одласка из Будућности три године jе играо у хрватскоj Риjеци. Његовим доласком нарочито је био задовољан шеф стручног штаба, Александар Недовић.

– Драго ми jе што jе управа одреаговала на прави начин довођењем бившег капитена Будућности и потенциjалног репрезентативца Црне Горе. Распоповић jе одлично поjачање jер иза себе има велико искуство стицано у иностранству, а вjеруjем да ће играма у нашем клубу опет завриjедити позив у А селекциjу. Управа jе довела момка коjи зна шта jе Будућност, коjи jе одрастао у клубу, а такви играчи су нам наjпотребниjи у актуелноj ситуациjи како бисмо направили помак што се тиче резултата – поручио jе Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 15:36