Samo bod za ”milionere” / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANNA SZILAGYI
16/12/2023 u 18:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Remi Dortmunda, pobjeda Bohuma

Nakon tri uzastopna poraza radovali se i fudbaleri Volfsburga

Fudbaleri Borusije Dortmund nisu uspela da pobijede ekipu Augsburga, u meču 15. kola Bundeslige. „Milioneri“ su odiigrali na ovom gostovanju samo 1:1, a u rezultatskom minusu bili su od 23. minuta kada je Ermedin Demirović zatresao mrežu favorizovanog rivala. Malen je doneo izjednačenje u 35. minutu i od tog trenutka su se ređali ataci gostiju, ali su fudbaleri Augsburga uspjeli da se odbrane i dođu do velikog boda.

Bohum je došao do nova tri boda i to ubjedljivim trijumfom nad Union Berlinom na svom terenu - 3:0. Domaćin je poveo golom bivšeg fudbalera Partizana Takume Asana, prednost je u nadoknadi prvog dijela duplirao Pasijensija, a konačn rezultat postavio je Šteger sa bijele tačke u 78. minutu.

Ekipa Hajdenhajma je došla do druge pobjede u nizu, ovoga puta slavili su na gostovanju u Majncu sa 1:0  golom Pieringera u 12. minutu. Nakon tri uzastopna poraza, Volfsburg je upisao pobjedu i to na strani protiv ekipe Darmštada. Vukovi su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol je postigao hrvatski interenacionalac, Lovro Majer u 63. minutu meča.

 

Rezutati

Augsburg - Borusija Dortmund 1:1 (Demirović 23 – Malen 35)

Bohum - Union Berlin 3:0 (Asano 45+5, Pasijensija 54, Šteger 78)

Darmštat - Volfsburg 0:1 (Majer 63)

Majnc - Hajdenhajm 0:1 (Pieringer 12)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 02:20