Нуно Еспирито Санто / - фото: FACEBOOK.COM/TOTTENHAMHOTSPUR
01/11/2021 u 12:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Само два мјесеца трајала веза Тотенхема и Нуна Еспирита Санта

Као наследник Португалца фигурира Антонио Конте, који је жеља спортског директора Фабија Паратићија

Након само два мјесеца растали су се Нуно Еспирито Санто и Тотенхем.

„Пијевци” више немају стрпљења за Португалца, а кап коjа jе прелила чашу био jе пораз од Манчестер jунаjтеда, минулог викенда.

Како су пренели медиjи у Енглескоj, отказ Еспириту Санту прије викенда ниjе био тема у клубу, иако jе увелико био тема у медиjима.

Нуно Еспирито Санто и његов стручни штаб коjи чине Jан Катро, Руи Барбоса и Антонио Диjаз данас су ослобођени своjих дужности – поручио је дирецтор Тотенхема, Фабио Паратићи.

Знам колико су Нуно и његов тим жељели да остваре успјех овдје и веома жалим због тога што смо морали да донесемо овакву одлуку. Нуно jе прави џентлмен и овдје ће увијек бити добродошао. Захвални смо њему и његовом тиму на свему и желимо им сва наjбоље у будућности – поручио jе Паратићи.

На десет утакмица у Премиjер лиги ове сезоне, Еспирито Санто jе тим предводио у пет побједа и исто толико пораза.

Стигао jе до четвртфинала Лига купа, а у Лиги конференциjе jе уписао реми, побједу и пораз и трећи jе у Групи Г, иза Рена и Витесеа.

Свакако ниjе мали проблем и чињеница да jе у сезону Нуно Еспирито Санто ушао уз све приче о одласку и останку Хариjа Кеjна.

Енглески репрезентативац је желио да оде, а од када jе озваничено да остаjе у тиму не пружа ни приближно добре партиjе на какве jе навикао навиjаче.

Иако из клуба нема никаквих коментара о томе ко би могао да наслиједи Еспирита Санта, медиjи већ увелико на то мјесто доводе Антониjа Контеа.

Италијан је љетос био велика жеља земљака Паратићија, али договор није постигнут због великих потраживања бившег старатега Јувентуса, Челсија, Интера и репрезентације Италије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 12:49