Дејан Савићевић / - Фото: ФСЦГ
30/06/2021 u 14:12 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савићевићу нови мандат

Противкандидат Јован Калуђеровић, као што је и најавио, није се појавио на изборној скупштини јер самом одлуком Инспекције за спорт о привременој забрани одржавања, није правно ваљана

Иако је Инспекција за спорт привремено забранила Фудбалском савезу Црне Горе да одржи изборну скупштину, иста је одржана.

На скупштини је било присутно 27 од 45 делегата и нови мандат од 2021 до 2025 године, једногласном одлуком додијељен је досадашњем предсједнику Дејану Савићевићу.

- Радићу посвећено као и до сада и трудићу се да фудбал у Црној Гори доведемо на још виши ниво - кратко је прокоментарисао Савићевић.

Противкандидат Јован Калуђеровић, као што је и најавио, није се појавио на изборној скупштини јер самом одлуком Инспекције за спорт о привременој забрани одржавања, није правно ваљана.

Директор националних асоцијација УЕФА, Зоран Лаковић је пружио подршку Савићевићу и поновио да кровна организација фудбала на Старом континенту помно прати дешавања око фудбала у Црној Гори и да ће оштро казнити свако уплићање државних органа у рад ФСЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 01:01