Slavlje crnogorskih kadeta / -FOTO: FSCG
02/04/2024 u 14:10 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savović i Kojičić za trijumf nad Letonijom

Kadetska reprezentacija Crne Gore zabilježila je pobjedu u prvom kolu UEFA Razvojnog turnira

Izabranici Radovana Kavaja prikazali su dobru igru, pogotovo u prvom poluvremenu i zasluženo došli do trijumfa nad Letoncima – 2:0. Strijelci za crvene bili su Lazar Savović u 41. iz jedanaesterca i Lazar Kojičić u 90+1  minutu.

- U prvom poluvremenu smo igrali bolje. Imali smo inicijativu, kroz lijepe akcije stvorili nekoliko šansi, ali je završnica ovog puta zatajila. Da smo na odmor otišli sa dva ili više golova prednosti, sigurno bi drugi dio meča imao mirniji tok. Vjerovatno bi u tom slučaju i igrači koji su ušli na poluvremenu igrali opuštenije, više bi pokazali, ovako su bili u nekom grču. Ipak, uspjeli smo da postignemo i drugi gol. Vidljiv je napredak u našoj igri, ali ima još dosta prostora za napredak - kazao je za zvanični sajt FSCG selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je na ovoj utakmici igrala u sastavu: Minić (od 46. Lekić), Glendža (od 46. Kujović), Perišić (od 66. Janković), Anđelić, Ražnatović (od 66. Rakčević), Jovanović (od 46. Kojičić), Pavićević (od 46. Miranović), Đukić (od 77. Roćenović), Savović (od 66. Vukoje), Đokaj (od 46. Sekulić), Fatić.

Drugi meč na turniru naša selekcija igra u četvrtak, a rival je Slovačka (11 sati).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:05