Severina   / -FOTO: FK PARTIZAN
22/02/2024 u 17:04 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Severina zbog dugovanja napustio Partizan

Crno-beli holandskom fudbaleru duguju 25.000 eura

Krilni fudbaler Partizana Ksander Severina je tokom današnjeg dana napustio Humsku uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, a njegovom agentu nadoknada za ljetošnji transfer. "Telegraf" navodi da je taj bonus iznosio 25.000 eura, a komisiji agenta 50.000 eura. Severina je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera. Fudbaler je u srijedu odradio trening bez ikakvih naznaka da bi se mogao odlučiti za ovakav potez, ali se nije pojavio na današnjem treningu nakon čega je utvrđeno da je Severina pokupio stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj pokušali su da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvjesnog vremena javio i istom pričom o dugovanju koju je ponavljao već mjesec i po dana, prenosi "Telegraf".

Pregovori dvije strane još uvijek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u Beograd, međutim činjenica da je pokupio praktično sve stvari iz stana poput ranije Takuma Asana i Fusenija Dijabatea koji su otišli na štetu kluba zbog dugovanja ne uliva preveliki optimizam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 13:13