Slađana Bulatović / -FOTO: FSCG
19/07/2024 u 20:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Slađana Bulatović: Zadovoljna sam, možemo da prođemo Finsku

Kapitenka ženske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slađana Bulatović kazala je za "Dan" da je zadovoljna ishodom žreba za baraž za EP, koji je danas obavljen u Nionu

Slađana je istakla da je Finska selekcija sa kojom naše djevojke mogu da igraju i poručila da se nada pobjedama u tom dvomeču.

-Baš sam zadovoljna, misлim da smo imale sreće na žrebu, što ranije nije bio slučaj. Smatram da je Finska selekcija sa kojom možemo da igramo, a još bolja stvar je što prvu utakmicu igramo kući i imamo vremena da se spremimo dobro i da ih analiziramo. Igrali smo sa njima prije par godina, ali mi nismo ista ekipa kao tada.Izgubili smo tada sa 0:1 I 1:7, ali sada imamo mnogo bolju i zreliju ekipu. Po meni, možemo da dobijemo obje utakmice, ali da odigramo pametno I da naravno sve djevojke budu spremne za te susrete – kazala je Slađana Bulatović, kapitenka naše reprezentacije.

Na pitanje kako komenatriše dva poslednja poraza u kvalifikacijama za EP 2025, Slađana je odgovorila:

-Već duži period igramo dobro i svakako da smo od ova dva susreta očekivali više. Apetiti su nam rasli, samopouzdanje nam je bilo na visokom nivou i očekivali smo od ovih mečeva bolje rezultate. Ali, šta je tu je, najbitnije je da smo prošle u baraž. Iz ova dva poraza možemo samo da izvučemo pouke – istakla je Slađana Bulatović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 21:14