Црногорски фудбалери / - Фото: Дејан Панић
13/06/2022 u 12:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Соколи" допутовали у Букурешт, нема ни Хакшабановића

Након једночасовног лета, најбоља фудбалска репрезентација Црне Горе допутовала је у Букурешт, гдје ће сјутра увече против Румуније играти меч четвртог кола Б3 групе Лиге нација

Црвени су на овај меч допутовали ослабљени за Адама Марушића, фудбалера Лација и најбољег играча у ремију са Босном и Херцеговином.

Разлог је лакша повреда кољена, али у стручном штабу нису жељели да ризикују ништа и ослободили су га даљих репрезентативних обавеза. Али, није само Марушић проблем стручног штаба - у Подгорици је остао и Сеад Хакшабановић, који има јачу прехладу 

Свему овом треба додати да је комплетан јунски циклус Црна Гора одиграла без Стефана Савића, Стевана Јоветића, Уроша Ђурђевића и Милутина Осмајића.

У три претходна сусрета, соколи су освојило четири бода - побиједили су Румунију у Подгорици са 2:0, поражени су у Хелсинкију од Финске са 0:2, а онда су ремизирали са Босном и Херцеговином - 1:1.

Последњи тренинг уочи меча са Румунима, изабраници Миодрага Радуловића одрадиће вечерас од 19 сати на “Ђулести” стадиону.

Дејан Панић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 18:19