Lukman matirao Fiorentinu / -FOTO: TWITTER/SERIEA
15/09/2024 u 17:27 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spektakl u Bergamu pripao Atalanti, mreže mirovale u Torinu

Atalanta imala dobru uvertiru za duel Lige šampiona protiv Arsenala

Četvrta runda Serije A nastavljena je sa dvije utakmice u terminu od 15 sati, a u sjajnom meču u Bergamu Atalanta je srušila Fiorentinu i upisla drugu pobjedu.

Atomsko prvo poluvrijeme vidjela je publika na "Gevis" stadionu, u dva navrata je Viola imala prednost, ali Atalanta imala odgovor i golovima Retegija, De Ketelara i Lukmna uspjela da slavi i napravi dobru uvertiru za meč protiv Arsenala u Ligi šampiona narednog četvrtka.

Sa druge strane, Fiorentina je nakon tri remija pretrpjela prvi poraz i još će morati da čeka na prvi trijumf u šampionatu.

Za razliku od goleade u Bergamu, Torino i Leće su razočarali i odigrali bez golova. Šansi je istina bilo na obje strane, ali mreže su ostale netaknute. Crnogorski reprezentativac Nikola Krstović odigrao je svih 90 minuta za Leće, imao je sredinom drugog dijela i dobru priliku, ali je njegov šut sa ivice kaznenog prostora u donji lijevi ugao zaustavio Vanja Milinković Savić.

Rezultati 4. kola (danas): Đenova - Roma 1:1 (0:1) (De Vinter 90+6 - Dovbik 37), Atalanta - Fiorentina 3:2 (3:2) (Retegi 21, De Ketelare 45, Lukman 45+1 - Kvarta 15, Ken 32), Torino - Leće 0:0. Kaljari - Napoli (18.00), Monca - Inter (20.45).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 17:28