Комнен Андрић / - ГНК Динамо Загреб
08/11/2021 u 11:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Србин из Динама на мети Вердера

Андрић је први Србин који је заиграо за „загребачке модре” након рата деведесетих и његов трансфер из комшијског Интера из Запрешића представљао је бомбу прије три сезоне

Фудбалер Динама из Загреба, Комнен Андрић налази се на прагу преласка у посрнулог њемачког великана Вердер из Бремена. Андрић је први Србин који је заиграо за „загребачке модре” након рата деведесетих и његов трансфер из комшијског Интера из Запрешића представљао је бомбу прије три сезоне. Тадашњи предсједник Динама, Здравко Мамић платио је чак милион еура за тај трансфер. Ипак, Андрић се није наиграо за претходне три сезоне у Динаму, забиљежио је свега двадесетак наступа, а прошлу сезону провео је у руској Уфи. Ове сезоне је напрасно експлодирао, па је у октобру постигао пет погодака, што је заинтригирали челнике њемачког друголигаша да пошаљу емисаре у Загреб како би испитали могућност откупа уговора на зиму. Иако је Динамо до недавно био спреман да га прода пошто-пото, сада траже исту своту коју су они платили екипи из Запрешића. Наводно „зелени” са Везера спремни су да издвоје ту суму, како би појачали напад у походу на повратак у Бундеслигу. 

Андрић је у каријери наступао за Раднички из Крагујевца, ОФК Београд, Белененшеш, Жалгирис, Интер из Запрешића и Динамо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:47