Дејан Станковић / - Фото: ФК Црвена звезда
27/07/2021 u 19:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станковић пред Кајрат: Да исправимо грешке које смо направили у Казахстану

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић казао је да очекује позитиван резултат његовог тима у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Кајрата

Звезда је у првом мечу у Алматију изгубила са 2:1.

- Ако будемо на нивоу коjи се очекуjе од нас, неће бити проблема. Извукли смо доста ствари из прве утакмице коjе нису функционисале и коjе нећемо поновити сјутра. Прошле године када смо играли квалификациjе за Лигу Европе смо прижељкивали реванш. Тада jе био jедан меч, без поправног. Ове године имамо шансу да на нашем стадиону исправимо ситнице коjе смо направили у Казахстану - рекао jе Станковић, преноси Спорт клуб.

Осврнуо се тренер и на чињеницу да Звезда игра изузетно важне утакмице на почетку сезоне.

- Било би нам лакше да jе то на краjу сезоне, али ми их увијек играмо на почетку. И то после jаких припрема. Али не желим да тражим изговоре. Улазимо у захтјеван ритам, и свјесни смо тога, али било би нам лакше да су нам те кључне утакмице на краjу сезоне. Ми сад имамо доста да изгубимо. Љествицу смо подигли високо, сви желе да се покажу, али нико титулу ниjе изгубио у jулу и августу, тако да стрпљен спасен и без драме - закључио jе Станковић.

Утакмица Звезда - Кајрат игра се у сриједу увече од 20 и 30.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:41