Aleksandar Stanojević / EPA-EFE-FOTO: EPA/WOJCIECH SZUBARTOWSKI
21/08/2024 u 16:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stanojević uoči Genta: Znamo šta nas očekuje

Pred fudbalerima Partizana sjutra uveče će biti još jedan evropski meč

 

U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, crno-beli u Humskoj ugostiti Gent i probati da naprave što bolji rezultat uoči revanš. Da li će u tome uspjeti ostaje da se vidi, a činjenica da tim Aleksandra Stanojevića ovog ljeta ne briljira na evrosceni. Partizan je najprije ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona, potom iz kvalifikacija za Ligu Evrope, pa im je ostao plej-of za Ligu konferencija i samim tim pokušaj da sebi obezbijede jesen u Evropi. Kao i na prošlom evropskom meču, crno-beli neće imati podršku sa tribina, jer će zbog kazne UEFA tribine u Humskoj biti prazne.

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević je današnjoj konferenciji za novinare rekao da njegovu ekipu čeka još jedna teška utakmica.

-Ostaje velika žal što će ova utakmica ona proći bez navijača. U meč ulazimo sa najjačim mogućim sastavom bez kadrovskih problema i to je ono što je dobro. Sa Gentom smo igrali već prije tri godine u Ligi konferencija, tako da znamo šta nas očekuje – rekao je Stanojević.

Po njegovim riječima, ekipa i dalje nije na željenom nivou.

Mislim da smo za nijansu bolji nego na početku, ali još nismo na željenom nivou. Treba nam vremena, ali nažalost nemamo ga mnogo. Ne možemo da kažemo da smo u krizi, ako se pogleda domaći šampionat. Loše smo krenuli u Evropi, pokazali smo pomak u Luganu gde smo na kraju krajeva pobijedili u regularnom delu. Kako izaći iz krize, pa radom i strpljenjem. Čekamo još neke kadrovske promjene u narednih desetak dana i to je to – istakao je Stanojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 14:59