Težak zadatak čeka Tuzane / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
23/07/2024 u 20:57 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Striković: Imamo veliki motiv, vjerujem da možemo mnogo

Mladi napadač vjeruje da Dečić može do aktivnog rezultata u Batumiju pred revanš narednog utorka u Podgorici

Debi u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv velškog TNS-a je bio neslavan, ali je arhiviran - Dečić će priliku za popravni imati u 2. rundi kvalifikacija za Ligu konferencija.

Pred Tuzanima je sjutra u Batumiju (19 časova) prvo poluvrijeme dvomeča protiv gruzijskog prvaka Dinama, koji je protiv Ludogoreca pokazao da ima kvalitet i malo je nedostajalo da u revanšu izbori produžetke. Na kraju nakon poraza u Bugarskoj (1:3) slavio je Pirovu pobjedu (1:0), ali nakon svega viđenog može se konstatovati da se radi o kvalitetnijem i ozbiljnijem timu od velškog TNS-a. Stoga, izabranike Milorada Pekovića čeka veoma težak zadatak, ali im motiva na velelepnoj "Adjarabet areni", čiji je kapacitet 20.383 gledalaca neće nedostajati.

- Očekivanja su kao i uvijek velika. Došli smo sa sigurnošću i velikim motivom da igramo protiv jake ekipe koja je pružila veoma dobar otpor Ludogorecu. Analizirali smo Dinamo, uvidjeli njegove prednosti i mane. Naravno, mane ćemo pokušati da iskoristimo - kazao je napadač Dečića Vuk Striković.

Za razliku od fudbalera Mornara koji su imali loš prijem i ispraćaj iz Tbilisija, Tuzani su od uprave Dinama iz Batumija dočekani veoma lijepo.

- Od samog dolaska mogu reći da su grad, teren i uslovi na veoma visokom nivou. Pravi evropski standardi - naglasio je Striković.

Dinamo Batumi je dobro skeniran i Striković vjeruje da Dečić može do aktivnog rezultata pred revanš narednog utorka u Podgorici.

- Idemo maksimalno oprezno i odgovorno od starta utakmice, pa da vidimo što možemo da uradimo. Vjerujem da možemo mnogo.

Upisao je mladi napadač protiv TNS-a prve zvanične minute u dresu Dečića, ali gol još uvijek čeka. Nada se da bi mogao da mu se raduje u Batumiju.

- Nadam se svom premijernom golu u dresu Dečića. To bi mi veoma značilo, iako ne bih sebe izdvajao ispred ekipe, koja je ipak najvažnija. Bilo ko da postigne gol biće fantastično, a sve u cilju da kolektivno izborimo što bolji i pozitivniji rezultat uoči revanša - zaključio je Striković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 17:07