Божо Марковић / - Жељко Шапурић
24/06/2021 u 21:16 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сутјеска ремизирала са Влазнијом

Меч је одигран на стадиону „Швајцарија” на Златибору

У контролном одмjеравању снага Сутjеске и Влазније није било побједника, меч је завршен резултатом 1:1. Меч је одигран на стадиону Швајцарија на Златибору. Чини се да је коначан резултат најбоље одсликао дешавања на терену. Први је погодио најбољи црногорски прволигашки стријелац у прошлој сезони Божо Марковић. Фино се ослободио и у 21. минуту погодио циљ. Екипа из Скадра поравнала је резултат са бијеле тачке. Сигуран реализатор био је Дилавер у 33. минуту. Претходила је грешка Никшића, лопта је погодила у руку Гривића. Марушић је у наставку имао најбољу прилику.

Сутјеска – Влазнија 1:1 (1:1)

Стадион: „Швајцарија”. Судија: Радош Клобуковић (Ужице). Стријелци: Марковић у 21. минуту за Сутјеску, а Дилавер (из једанаестерца) у 33. минуту за Влазнију.

СУТЈЕСКА: Гиљен, Гривић, Стијеповић, Митровић, Дринчић, Кореа, Ераковић, Матановић, Раичевић, М.Вуковић, Марковић. Играли су још: Личина, Пајовић, Јањић, Батлер, Влаховић, Диаз, Марушић, Д.Вуковић, Дубљевић, Бубања, Никач, Бојовић.

ВЛАЗНИЈА: Зоговић, Гуришта, Адили, Имами, Булатовић, Ђурђевић, Круми, Круја, Да Силва, Дилавер, Калаја. Играли су још: Куари, Хоџа, Ђока, Радушани, Фангај, Гиџанте, Бруно, Фошај, Шима, Цема.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:58